All i know is there’s something new this year

Fick ett glädjande mail idag där jag blev erbjuden att jobba som amanuens i webbdesignkursen på universitetet i vår. Jag tackade såklart ja! Extra pengar kan inte komma lämpligare än nu då jag måste spara massa till Australien. Erfarenheten säger man heller inte nej till. Frågan är hur jag ska hinna med allting. Ordinarie skola, två extrakurser, extrajobb och så ett projekt vid sidan av (och ändå så känns det som jag glömt nämna nåt?). Känner att min övergång från kaffe till te kanske inte hade den bästa timingen inför den här terminen.

Anyways. Idag har varit en bra dag. Sov till tio, steg upp för frukost och lite kodning. Den där Johanna försov sig och var jätteseg som vanligt men till slut kom vi iväg till skolan. Först blev det lite 3d-plugg och resten blev uppsatsskrivning. En sådär 800 (av 3000) fick jag ihop. En sväng till ica och sen blev det soppverkstad. Riktigt gott! Matlådor blev det också.

Morgondagen spenderas i skolan med Johanna, och vi ska vara duktiga och ta med matlåda. Har det någonsin hänt? Jag vet inte. På kvällen ska jag till pappa och fixelitrixa lite.

Mitt nya liv som tedrickare…


Post a comment

You may use the following HTML:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>